Posts Tagged ‘gambar’

Dear Juicy Fruit

Posted: January 12, 2011 in Everyday New Info!!
Tags: , ,

LOL

Headline: Road Protection

Posted: January 12, 2011 in OTAK BLUE
Tags: ,

LOL

Look mom, i am rhinoceros

Posted: January 6, 2011 in OTAK BLUE
Tags: , ,

1

PETA LOL

Posted: November 8, 2010 in Everyday New Info!!, OTAK BLUE
Tags: , , ,

KoNhIcHiWa!!!

PETA adalah satu pertubuhan yg menyokong haiwan…entahla…untuk tidak mengexploitkan haiwan…lol..

apa pun nie bukti yg mereka mmg best!!

SAFE ME!!! LOL!!!

CUN SIAL!!! POLIS TU NASIB POMPUAN JUGAK!!

dah macam burung pun ader…

Yeah anda x boleh buat kat haiwan…tapi anda boleh bela pompuan nie..haha

 

aku nak bahagian dada…haha..order kat KFC…

STOP TOUCHING!!

LOL

THX

sAyOnArA~~

how to tell evry1 your birth years..

Posted: November 1, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

KoNiChIwA!!!!

yeah…The-difference-between-wondering-and-knowing-if-its-jailbait

sAyOnArA~ ~

f**k-You-In-100-Different Languanges!

Koniciwa!

Hari nie nie mari kita belajar bahasa luar negara….so kita mulakan dgn perkataan yang simple f u c y o u…ok ini lah gambornya..haha

1

Hahaha….

SaYoNaRa ~ ~