pedophile

Posted: November 23, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

yeah…pedophile!

Ppedophiles

enuff said 😉

Advertisements

controller

Posted: November 17, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

Se.xy =)

Posted: November 14, 2010 in OTAK BLUE
Tags:

 

yeah!

PETA LOL

Posted: November 8, 2010 in Everyday New Info!!, OTAK BLUE
Tags: , , ,

KoNhIcHiWa!!!

PETA adalah satu pertubuhan yg menyokong haiwan…entahla…untuk tidak mengexploitkan haiwan…lol..

apa pun nie bukti yg mereka mmg best!!

SAFE ME!!! LOL!!!

CUN SIAL!!! POLIS TU NASIB POMPUAN JUGAK!!

dah macam burung pun ader…

Yeah anda x boleh buat kat haiwan…tapi anda boleh bela pompuan nie..haha

 

aku nak bahagian dada…haha..order kat KFC…

STOP TOUCHING!!

LOL

THX

sAyOnArA~~

Legos For Adult

Posted: November 6, 2010 in OTAK BLUE
Tags: , ,

KoNiChIwA!!!A

Sapa cakap LEGOS hanya untuk budak2??

dgn terbinamya taman lego kat johor….dan semestinya ramai budak…bapak2 pun boleh bina “model” lego mereka…ok..untuk bagi idea kat bapak2 nih…nah tgk gambor nie..

zzzzz….dah dapat idea??

sAyOnArA ~ ~

Failed advertising!

Posted: November 3, 2010 in Everyday New Info!!
Tags: ,

kOnChIwA!!!

this is PS anyway…haha

yeah…p()rn flexx!!

next!!

yeah!! kleen s e x!!

sAyOnArA~ ~

how to tell evry1 your birth years..

Posted: November 1, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

KoNiChIwA!!!!

yeah…The-difference-between-wondering-and-knowing-if-its-jailbait

sAyOnArA~ ~