Archive for October, 2010

KoNiChIwA!

the title said all…lolzzzzz

 

wtf!!!

sAyOnArA ~ ~

Advertisements

f**k-You-In-100-Different Languanges!

Koniciwa!

Hari nie nie mari kita belajar bahasa luar negara….so kita mulakan dgn perkataan yang simple f u c y o u…ok ini lah gambornya..haha

1

Hahaha….

SaYoNaRa ~ ~

Yummy!

Posted: October 18, 2010 in OTAK BLUE
Tags: , , ,

Konichiwa!!

Kadang2 makanan pun ader benda pelik2….ini adalah contoh2 yg terbaik!! haha

SaYoNaRa!~ ~

Different Man And Women At Toilet…

Posted: October 10, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

haha

The Best Paint Job!

Posted: October 2, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

Anda tahu apa itu paint kan???? warna la…kalau anda bodoh mcm keldaipun….takkkan tak tau kaler water hahha…jgn marah!!

well..nie aku bagi gambar paint tapi atas badan betol la…hahaha

1

2

sAyOnArA ~ ~

1

HAHHAHAHAA

SaYoNaRa ~ ~

Fakta S_e_k_s !

Posted: October 1, 2010 in Everyday New Info!!, OTAK BLUE
Tags: ,

KoNiChiWa!!!!

Hari Nie aku nak bagi fakta menarik ttg seks…ahahahaa

Seks adalah ubat penenang terbaik  di dunia. Ini adalah 10 kali lebih berkesan daripada valium!

Kelawar jantan mempunyai tahap tertinggi homoseksualiti antara semua mamalia.

1

The word “gymnasium” comes from the Greek word gymnazein which means “to exercise naked.”

Jumlah terbanyak anak untuk seorang ibu adalah 69 anak.

saleswomen bogel adalah sah di Liverpool, United Kingdom – tetapi hanya di kedai-kedai ikan tropika.

Seorang laki-laki main romen di Greek kadang-kadang dihukum dengan cabut rambut kemaluan dan sula sebuah lobak besar ke anus nya.

Di India lebih murah untuk berhubungan seks dengan pelacur daripada beli kondom!

The “normal” manusia menghabiskan 600 jam untuk seks antara usia 20 dan 70.

Pasangan pertama yang bermain di tempat tidur bersama-sama di televisyen prime time adalah: Fred dan Wilma “flinstones”

12

Amerika menghabiskan dua kali lebih banyak wang pada porno daripada yang mereka lakukan pada cookies.

Kondom terkena asap dan ozon adalah 25% kurang berkesan.

Orang-orang yang banyak mengunyah ais mempunyai dorongan seks yang lebih tinggi.

Perempuan yang membaca novel romantis berkaitan seks dua kali lebih kerap bermain seks daripada mereka yang tidak.

Kondom cap Ramses ini dinamakan Ramses II Phaoroh besar yang ayah lebih dari 160 anak-anak.

25% dari wanita berfikir wang membuat lelaki seksi.

2

Hukuman untuk masturbasi di Indonesia adalah pemenggalan kepala.

85% lelaki yang meninggal kerana serangan jantung ketika hubungan intim, yang ditemui telah mengkhianati isteri mereka.

Tikus jantan dan betina melakukan hubungan seks dua puluh kali sehari.

Untuk setiap laman web ‘normal’, ada lima website porno…

sAyOnArA~ ~