Archive for September, 2010

Perbezaan Yoga dan Melancap!

Posted: September 30, 2010 in OTAK BLUE
Tags: , , ,

Hai kawan-kawan….

yoga..satu senaman yang menenangkan jiwa….

dan ader satu alternatif untuk yoga….melancap…HAHAHAHA

Oh yeah!

sAyOnArA~ ~

Sila Ikut Arahan Gune Tandas!

Posted: September 29, 2010 in Everyday New Info!!
Tags: , ,

KoNiCiWa!!

HAHA…CLASSIC!!

SaYoNaRa!!!!

Kalaulah website adalah binatang..

Posted: September 20, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

kalau la website adalah binatang….aku nak blog aku nie adalahayam…kenape?? sebab ayam satu-satunya binatang yang dapat ┬árandom jari 4 atau 5 ….hahaha..zzz…binatang….well…korang taular….

1

yar kucing macam la utube….orang bela dan tgk je untuk aper pun tak tau…saje2 buang duit dgn masa….

2

burung kakak tua…inggap di telur…lol…untuk mengeram…hahaa… memang macam facebook….. walaupun mcm maner susah dan sibuk pun…anda akan tetap terfikir ttg nya….argh!!….<<check status facebook kejap>>

3

anjing…wel…samer lebih kurang mcm kucing juga….same seperti google.. entahla….

4

dah lebih 3 tahun aku x bukak myspace aku…dia masih bernyawa….hahahahhaaa

5

bing bong…bing bong….anjing polis….boleh la buat2 main..tapi…dah la x pandai main….hodoh pulak tur….entah kenape org masih nak bela anjing nie…

6

sumber utama untuk dapat gambor…dan benda entah aper2 dalam computer nie…hahahhaa

6

hahahaha…..”viruses” >.<

itu saje!!!

sAyOnArA ~ ~