Archive for August, 2010

Cara terbaik nak kenakan kawan anda…

Posted: August 29, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

simple yet easy…

sAyOnArA~ ~

Advertisements

skirt VersuS wind

Posted: August 26, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

hahaha…ramai pompuan suka pakai skirt sebab selesa dan seksi skali…tapi kalau macam orang puteh cakap… “u at wrong places at wrong time!, baby” abis la pemakai skirt nie…jika terdapat angin kuat dan camera yang best..muahhaha ini contohnya…

hohoh…

sAyOnArA~ ~

WTF?? Dun laugh!!

Posted: August 22, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

Bosan gile ujung minggu nie….dgn team aku dah menag besar..so aku kongsi sikit gambor2 kelakar yg aku jumpa…

No wonder pompuan lebih pandai daripada lelaki…

satu pernyataan yang sangat betul…

cibai…ahahahhahaa

~sAyOnArA~

Kama Sutra!!! >:D

Posted: August 18, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

Konichiwa!!!!!!

well..untuk semua orang yg nak blajar skill kama sutra, nak blaja dari gambo nie….muahaha blajar skill saje ok??

ok sume 28 skill!!…nasihat aku blajar 4-5 skill dgn org tersayang anda…jgn lebih2…hahhaa

sAyOnArA~~

PENGAKUAN: AKU SUKA SELUAR NI!!!

Posted: August 17, 2010 in OTAK BLUE
Tags:

konichiwa…ari nie mood x baik…baka… tapi! nah seluar paling best…mana la nak cari seluar ni HAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!

sAyOnArA ~ ~

Baca sampai abis =_=

Posted: August 15, 2010 in OTAK BLUE
Tags:

cibai…terkeno den….

sAyOnArA ~ ~

LOL BAN P0RN?? BAN DISNEY TOO!!!

Posted: August 13, 2010 in OTAK BLUE
Tags: ,

konichiwa…

hoi…ramai mengaitkan citer blue dgn permasalahan dikalangan budak2…tapi sebenarnya…DISNEY pun bersalah..cibai…disney channel bukan sahaja merosakkan bangsa juga menyebabkan aku x dapat tgk channel favourite…argh..(banyak budak2 kat umah…)

apapun..yg lebih ketara adalah golongan budak pompuan yg terlebih tgk citer disney dan terlebih2 bawak ke besor panjang…haizzzzz…

zzzzz…..

sAyOnArA ~ ~